Sprekers

Hieronder vind je de sprekers op 28 maart. Wij zijn nog bezig met het programma voor 15 juni. Uiteraard is Wouter Hart aanwezig. De andere sprekers volgen snel.

Wouter Hart LinkedIn

Wouter Hart

Oprichter en adviseur bij Verdraaide organisaties. Vanuit zijn creatieve, niet bedrijfskundige achtergrond onderzoekt hij de patronen onder het huidige organisatiedenken en hoe met minder beheerbaarheid veel betere prestaties kunnen worden gerealiseerd. Daarover geeft hij lezingen, workshops en trainingen. Samen met Harry Sonnenschein schreef hij Leiders van vandaag - Lessen voor morgen dat in 2009 genomineerd werd als Managementboek van het jaar. Eind 2012 verscheen ‘Verdraaide Organisaties’, dat hij schreef in samenwerking met Marius Buiting en waarvan inmiddels al 60.000 exemplaren over de toonbank gingen. In 2017 verscheen zijn nieuwe boek 'Anders Vasthouden"

 
Ruud Klarenbeek

Ruud Klarenbeek

Ruud Klarenbeek (1956, Dalfsen) is vanaf 1995 directeur/bestuurder bij de JP van den Bent stichting. Ruuds kracht is dat hij de bedoeling van iets steeds scherp voor ogen houdt. Hij gaat positief kritisch het gesprek aan, zowel binnen als buiten de JP. De kern van de visie van de JP zit ‘m in dat wat je doet eenvoudig te houden en betekenis te geven. Ruud maakt zich er sterk voor die visie, en daarmee de werkwijze van de JP, met zoveel mogelijk anderen te delen, want wat zich buiten de JP afspeelt, heeft invloed op de organisatie en de JP beïnvloedt met haar visie en werkwijze ook de buitenwereld.

 
Maarten Schurink LinkedIn

Maarten Schurink

Maarten Schurink (1975) is sinds mei 2016 voorzitter van de Sociale Verzekeringsbank. Daarvoor was hij gemeentesecretaris van Utrecht. Hier was hij verantwoordelijk voor het ambtelijk apparaat van meer dan 4000 mensen. Bij de organisatieontwikkeling heeft Maarten de focus gelegd op gedragsverandering, het aanpassen van werkprocessen en de IT-structuur. Voor Maarten naar Utrecht kwam, was hij gemeentesecretaris in Dordrecht en bekleedde hij diverse functies bij Berenschot en het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Hij studeerde bestuur en organisatie en politicologie aan de Katholieke Universiteit Nijmegen.

 
Stijn van Kreij LinkedIn

Stijn van Kreij

Stijn van Kreij onderzoekt veranderende intermenselijke verhoudingen tussen professionals en klanten/cliënten/burgers, en tussen organisaties en hun omgeving. Daarbij combineert hij zijn ervaringen als innovatiemanager in de langdurige zorg met zijn achtergrond als songwriter. Hij verbindt ratio met emotie door de sociale impact van verandering inzichtelijk te maken via visualisaties en anekdotes uit de praktijk. Hij mixt verhalen met muziek om zijn visie te illustreren. Beluister hier het mini-album Microsongs.

 
Marcel van Herpen

Marcel van Herpen

Marcel van Herpen – van het Centrum Pedagogisch Contact - stond aan de wieg van de eerste school voor ErvaringsGericht Onderwijs in Nederland. Hij richtte het expertisecentrum voor ErvaringsGericht Onderwijs op en het expertisecentrum Duurzaam Opvoeden en Ontwikkelen en is medeoprichter van het NIVOZ. Marcel bezocht zo'n 20 landen waar hij tal van pedagogische projecten en schoolontwikkelingstrajecten begeleidde. Hij sprak op internationale conferenties en alleen al in Nederland deelde hij tijdens congressen en conferenties zijn visie op leren en ontwikkelen met meer dan 185.000 leraren. Hij schreef de boeken: Ik, de leraar, Wij, de leraar en Ik, de coach. Eerder verschenen al van zijn hand: ErvaringsGericht Onderwijs, van oriëntatie tot implementatie, Duurzaam Opvoeden en Ontwikkelen. Zie: www.marcelvanherpen.nl

 

Kom samen en ontvang korting

Kom vooral samen met je collega's. Laat je inspireren en draai samen de pijl in jullie organisatie om! Nu met een aantrekkelijke korting:

2 personen : 9% korting

vanaf 3 personen: 20% korting

 

Gratis boek

Als deelnemer ontvang je
gratis het boek
Anders Vasthouden

 

 

“Het was een inspirerende dag; een handreiking om je weg te vinden/maken om succesvol 'ongehoorzaam' te zijn, in contact te blijven en samen het verschil te maken”
“Alle sprekers zetten mij aan het denken en inspireerden mij om in mijn werk dingen anders te gaan aanvliegen.”
“Werken vanuit de bedoeling is DE filosofie voor de toekomst: tevredener klanten, tevredener medewerkers, kan niet anders.”
“Wat een gedeeld verlangen om dingen met elkaar anders te doen. Ik voelde een enorme kracht. In de gesprekken kwamen voor mij inspirerende verhalen naar voren.”
“Mijn rugzakje is gevuld met inspiratie en de herkenning dat er meerderen met de bedoeling bezig zijn”
“Waardevol evenement. Sluit goed aan bij de zoektocht die je in de praktijk ervaart!”
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.