Sprekers

 

 

Wouter Hart LinkedIn

Wouter Hart

Oprichter en adviseur bij Verdraaide organisaties. Vanuit zijn creatieve, niet bedrijfskundige achtergrond onderzoekt hij de patronen onder het huidige organisatiedenken en hoe met minder beheerbaarheid veel betere prestaties kunnen worden gerealiseerd. Daarover geeft hij lezingen, workshops en trainingen. Samen met Harry Sonnenschein schreef hij Leiders van vandaag - Lessen voor morgen dat in 2009 genomineerd werd als Managementboek van het jaar. Eind 2012 verscheen ‘Verdraaide Organisaties’, dat hij schreef in samenwerking met Marius Buiting en waarvan inmiddels al 60.000 exemplaren over de toonbank gingen. In 2017 verscheen zijn nieuwe boek 'Anders Vasthouden"

 
Henrieke van Diermen

Henrieke van Diermen

'Het leven zinvol en vól zin te leven', daar draait het volgens Henrieke van Diermen om. Door met nieuwsgierigheid te waarderen wat er ís en daarnaast vergroten van persoonlijke kracht, groei!   Henrieke wordt er blij van als ze dit met anderen kan delen en kan begeleiden bij het ervaren van meer levensgeluk. Want jezelf vrij, blij, licht en gelukkig voelen, in je werk en privé, ook in moeilijker omstandigheden, dat wil toch iedereen niet waar? Met ruim twintig jaar werkervaring op zak (zowel de profit als non-profit) is Henrieke sinds 2013 haar eigen bureau gestart en werkt ze als Coach en Counselor. Zo ook bij Spirit Jeugdzorg. Spirit (met ruim 1000 medewerkers) werkt per 1 juni 2013 met volledig zelfsturende teams in de hele organisatie. De inbedding en doorontwikkeling hiervan krijgt volop aandacht alsmede de transitie en transformatie binnen de jeugdzorg.

 
Bart Bakker

Bart Bakker

Bart werkt als onafhankelijk wijk regisseur en projectleider in Proeftuin Ruwaard. Het is zijn ambitie de kanteling in de zorg voor zowel gemeente als instellingen zo in te richten dat de burger daadwerkelijk centraal staat. Bart haalt zijn passie uit het vergroten van eigenaarschap bij klant / burger, medewerkers en teams. Gebiedsgerichte, integrale samenwerking en bekostiging van wonen, welzijn en zorg en de actieve betrokkenheid van wijkbewoners vanuit hun eigen verantwoordelijkheid en leefwereld vormen een hefboom voor een gezamenlijke ambitie; het vergroten van de leefbaarheid in de wijk de Ruwaard. De kern van de Proeftuin Ruwaard is, om op basis van -goed gekozen- experimenten, te leren op diverse niveaus: persoonlijk (zowel bewoners als professionals), binnen de afzonderlijke organisaties, en het gehele systeem (alle deelnemers in de proeftuin samen).

 
Stijn van Kreij LinkedIn

Stijn van Kreij

Stijn van Kreij onderzoekt veranderende intermenselijke verhoudingen tussen professionals en klanten/cliënten/burgers, en tussen organisaties en hun omgeving. Daarbij combineert hij zijn ervaringen als innovatiemanager in de langdurige zorg met zijn achtergrond als songwriter. Hij verbindt ratio met emotie door de sociale impact van verandering inzichtelijk te maken via visualisaties en anekdotes uit de praktijk. Hij mixt verhalen met muziek om zijn visie te illustreren. Beluister hier het mini-album Microsongs.

 

Kom samen en ontvang korting

Kom vooral samen met je collega's. Laat je inspireren en draai samen de pijl in jullie organisatie om! Nu met een aantrekkelijke korting:

2 personen : 9% korting

vanaf 3 personen: 20% korting

 

Gratis boek

Als deelnemer ontvang je
gratis het boek
Anders Vasthouden

 

 

“Het was een inspirerende dag; een handreiking om je weg te vinden/maken om succesvol 'ongehoorzaam' te zijn, in contact te blijven en samen het verschil te maken”
“Alle sprekers zetten mij aan het denken en inspireerden mij om in mijn werk dingen anders te gaan aanvliegen.”
“Werken vanuit de bedoeling is DE filosofie voor de toekomst: tevredener klanten, tevredener medewerkers, kan niet anders.”
“Wat een gedeeld verlangen om dingen met elkaar anders te doen. Ik voelde een enorme kracht. In de gesprekken kwamen voor mij inspirerende verhalen naar voren.”
“Mijn rugzakje is gevuld met inspiratie en de herkenning dat er meerderen met de bedoeling bezig zijn”
“Waardevol evenement. Sluit goed aan bij de zoektocht die je in de praktijk ervaart!”
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.