Reviews Event Verdraaide Organisaties

Op 15 juni organiseerden wij voor de 7e keer het Event Verdraaide Organisaties. Het was een prachtige dag met inspirerende verhalen. Lees hieronder een aantal reviews over deze dag.

"Inspirerend congres waarin veel praktische voorbeelden worden gegeven. Geeft handvatten en nieuwe inzichten om verder aan de slag te gaan met het werken vanuit de bedoeling."

"Wat een enthousiasme over de nieuwe manier van werken. Het is een ontdekkingstocht die steeds een beetje anders zal uitpakken."

"Bijzonder om met 200 mensen bij elkaar te zijn die allemaal iets willen verbeteren aan de samenleving. Geen cynici of passievelingen, maar idealisten, leergierig en optimistisch."

"Duidelijk verhaal over hoe je dit gedachtengoed vertaalt naar je eigen situatie. En hoe je 'koers' houdt en niet in oud denken terugvalt."

"Positief, inspirerend, zet je weer op scherp."

"Praktijkvoorbeelden uit grote organisaties zijn mooi. Goed om te zien dat veel andere organisaties met hetzelfde stoeien."

"De bevlogenheid en energie die dit gedachtengoed oplevert. Het klinkt logisch en simpel, maar door het te koppelen aan simpele praktijkvoorbeelden is zo treffend en duidelijk."

"Waardevol evenement, sluit goed aan bij de zoektocht die je in de praktijk ervaart! Wat vooral blijft hangen, is dat geen passend antwoord kan vinden, maar ontwikkeling/beweging blijft altijd."

"Het feit dat je op een mooie locatie met goede verzorging de tijd krijgt om te reflecteren op een thema dat prominent in je eigen werk een rol speelt is echt een cadeautje."

“Het was een inspirerende dag; een handreiking om je weg te vinden/maken om succesvol 'ongehoorzaam' te zijn, in contact te blijven en samen het verschil te maken”
“Alle sprekers zetten mij aan het denken en inspireerden mij om in mijn werk dingen anders te gaan aanvliegen.”
“Werken vanuit de bedoeling is DE filosofie voor de toekomst: tevredener klanten, tevredener medewerkers, kan niet anders.”
“Wat een gedeeld verlangen om dingen met elkaar anders te doen. Ik voelde een enorme kracht. In de gesprekken kwamen voor mij inspirerende verhalen naar voren.”
“Mijn rugzakje is gevuld met inspiratie en de herkenning dat er meerderen met de bedoeling bezig zijn”
“Waardevol evenement. Sluit goed aan bij de zoektocht die je in de praktijk ervaart!”
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.