Informatie

Event Verdraaide Organisaties
Vrijdag 15 december 2017 en woensdag 28 maart 2018
09.30 - 17.30 uur
Locatie: Theater Maitland in Driebergen
#EVO17

Organisatie
Het Event Verdraaide Organisaties wordt georganiseerd door Vakmedianet en het platform Management Impact in samenwerking met de grondleggers van het gedachtegoed, Wouter Hart en Marius Buiting.

Kosten en korting:
Alle genoemde prijzen zijn excl. btw per persoon

Reguliere prijs € 495,00
2 deelnemers: 9% korting € 450,00
3 - 10 deelnemers: 20% korting € 395,00

Prijzen zijn per persoon, inclusief koffie, thee, water, lunch, afsluitende borrel en exclusief BTW.

Gratis boek Anders Vasthouden

Als deelnemer ontvang je gratis het nieuwe boek van Wouter Hart: Anders Vasthouden. Het boek versturen we uiterlijk 2 weken van tevoren.

Contact met Vakmedianet

Vragen over jouw inschrijving:
Telefoon: 088 - 5840 840
E-mail: loesschokker@vakmedianet.nl

Annuleren

Tot vier weken voor aanvang van de eerste dag kun je kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang betaal je 25% van het inschrijfgeld. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Jouw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Meer in de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet Management bv.

Voorwaarden
Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te 's-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.

Opleidingsbudget over?

Wil je je opleidingsbudget van dit jaar gebruiken? Schrijf je dan vóór 20 december in en geef op het inschrijfformulier aan dat de kosten in 2017 gefactureerd moeten worden.

Kom samen en ontvang korting

Kom vooral samen met je collega's. Laat je inspireren en draai samen de pijl in jullie organisatie om! Nu met een aantrekkelijke korting:

2 personen : 9% korting

vanaf 3 personen: 20% korting

 

Gratis boek

Als deelnemer ontvang je
gratis het boek
Anders Vasthouden

 

 

“Heel bevlogen, vlotte sprekers die me van begin tot eind hebben geboeid”
“Mooie voorbeelden, inspirerende sprekers. ”
“Goed gebruik van filmpjes en metaforen, waardoor de theorie handvatten krijgt, het mij helpt begrijpen en ik het weer over kan dragen aan anderen.”
“Waardevol evenement. Sluit goed aan bij de zoektocht die je in de praktijk ervaart!”
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.